Vintage hangulat a kertben is

Vintage hangulat a kertben is

Itt a nyári szezon, amikor egyre több időt töltünk a szabad levegőn. Ha vagyunk olyan szerencsések, hogy rendelkezünk terasszal, erkéllyel, vagy akár kerttel, akkor válogathatunk a vintage kerti bútorok széles választékából. De vajon milyen is egy ilyen darab? Ebben a cikkben mutatunk néhány izgalmas példát!

Műrattan kerti bútor

A szintetikus szálú műrattanokat szinte meg sem lehet különböztetni a valódi rattan változatoktól. Legtöbb esetben csak az anyag típusa mutatja, hogy nem valódi kúszópálmából készült termékről van szó. Előnye, hogy akár egész évben a szabadban hagyhatjuk, hiszen se nem törékeny, se nem fakul meg egykönnyen. Könnyedén tisztítható, nem károsítjuk akkor sem, ha valamilyen folyadékkal véletlenül leöntjük. A műrattan fotel is lehet vintage darab, ha megfelelő színben választjuk ki a stílusunkhoz legközelebb álló kerti bútort.

Műrattan kerti bútor

Vintage kerti bútor

A leggyakoribb vintage darabok között szerepelnek a kovácsoltvas változatok. Ezekből vásárolhatunk kintre kerti padot, székeket, de még asztalt is. Egy vintage kerti pad háttámlája rendkívül díszes, illetve íves és egyedi kialakítást kap. Ebben nyugodtan pihenhetünk egy keveset, akár reggeli kávéról, akár délutáni teáról van szó.


A MAISONS webáruházban is megvásárolható vintage kerti bútor szettek tartalmaznak egy asztalt és két széket, amelyek minőségi darabok, a holland Clayre&Eef tervezésében. Amennyiben egy kis romantikát szeretnénk vinni a teraszra, az erkélyre, vagy éppen a kertbe, ezekkel a darabokkal könnyedén kialakíthatunk egy nyugodt és vonzó sarkot.


Választhatunk továbbá vintage kerti hintaszéket, ágyat, vagy éppen függőszéket egyaránt. Mindegyik darab egyedi és ódon hatást kelt, amelyekben bármikor kényelmesen elidőzhetünk. A vidéki romantikát megtestesítő hintaágyunk tartós és minőségi fémből készült darab, amelyen díszes részletek találhatóak, ez pedig mindenki számára barátságos hatást kelthet.

Fa kerti bútor

A vintage elemek egy része sokszor készül fából, így választhatunk akár ebből az anyagból gyártott termékeket is. Ezeket könnyedén lefesthetjük, hogy amolyan kopottas hatást érjünk el. Az idei szezonban ráadásul nagy szerepet kapnak ezek a bútorok, hiszen a fa időtlen, tiszta és természetes érzést kelt a használójában.
A vintage kerti szettek azért is ennyire népszerűek, mert sokféleképpen lehet őket kombinálni más anyagokkal és kiegészítőkkel. Pár puha párnával kényelmesen elidőzhetünk a régies stílusú darabokon, legyen szó egy romantikus könyvről, vagy éppen egy kellemes ebédről.


Összegezve


A vintage kerti bútorok tehát nemcsak kényelmesek, hanem igényesek és egyben díszesek is. Választhatsz műrattan, vagy akár kovácsoltvas változatot egyaránt. A MAISONS webáruházban megvásárolható termékek között megtalálhatóak szettek is, amelyhez egy asztal és két szék tartozik. Amennyiben padra is szükség van, akkor érdemes körbe nézni a kínálatunkban, hiszen a választékunk rendkívül széles, ami a vintage kerti bútorokat illeti.

Használd keresőnket!

Kosarad