Stílusos otthon berendezése design konzolasztallal

Stílusos otthon berendezése design konzolasztallal

Sokszor vágyunk a hétköznapi hajtásban arra, hogy egy kicsit el tudjunk vonulni a világ előle. Nem muszáj azonban hotelbe menni, hogy kieresszük azt a bizonyos gőzt. Pár lakberendezési tárggyal ugyanis könnyen tehetsz azért, hogy ezt a luxust az otthonodban is átélhesd, mindezt gazdaságosan. Egy egyszerű design konzolasztal ugyanis sokat dobhat az összhatáson, ráadásul rendkívül praktikus is. Lássuk, hogy milyen is egy stílusos otthon berendezése egy ilyen kiegészítővel?

Luxus érzés az egész lakásban

Az esztétikum és a luxus hatás nem minden esetben jelenti azt, hogy a pénztárcád vastagon tele van bankjegyekkel. Nincs szükség arra, hogy drága hotelekben szállj meg, ha egy kis nyugalomra vágysz például egy tó partján. Elegendő néhány apró tárgy, amely elegánsabbá és fennköltebbé varázsolja az otthonodat. Ezáltal nem csak Te, hanem a rokonok és a barátok is úgy érzik majd magukat nálad, mintha egy királyságba érkeznének meg.

A stílust sok esetben a fal adja meg, hiszen a festék árnyalata nagyban határozza meg a lakásról kialakított képet. Természetesen ennek fan megfizethető változata is, így nem kell azonnal egy drága tapétára gondolni. Érdemes azonban semleges árnyalatokat választani, mint a bézs vagy a szürke, amelyek szinte sosem mennek ki a divatból. Ezekhez könnyedén hozzátehetsz extrább kiegészítőket is.

design konzolasztal

 

Design konzolasztal a nappaliba

Fedezd fel nálunk a legkülönlegesebb minőségi design konzolasztalokat, amelyek között többféle kivitelt is találhatsz. A Ginkgo leveles modell egy arany színű, egyedileg díszített változat, amelyet modern és glamour enteriőrbe tudsz a legjobban beleilleszteni. Tökéletes választás a nappaliba, de teheted akár a hálóba, vagy éppen az irodába egyaránt. A jellegzetességet a tükrös asztallap adja, amely pompát és fényűző megjelenést kölcsönöz a bútor számára.

design konzolasztal

Amennyiben loft helyiségről van szó, akkor remek megoldás a bicikli alapra helyezett asztal. A 193 centiméter széles darab nem kis méretű, azonban igazán izgalmas kiegészítő lehet otthonra. A színe egyszerű szürke és barna keveréke, amit egy kis antikolt hatással egészítettek ki.

Le az unalmas bútorokkal!

Egy stílusos otthonba nem való ugyanaz a váza és szőnyeg, mint amit bárhol máshol megtalálhatunk. Helyette gondolkodhatsz olyan kellékekben, amelyek luxus megjelenést kölcsönöznek a lakásod számára. Jöhetnek például az üvegezett ajtók, amelyek a modern stílus megtestesítői, ráadásul jóval világosabbá és tágasabbá tehetik az amúgy szűk tereket.

Összegezve

Nincs szükséged tehát arra, hogy drága hotelekben töltsd a hétvégéket, ha elvonulnál egy kicsit a hétköznapi nehézségek elől. Elegendő pár különleges és luxus hatást keltő bútordarab, amelyekkel sokkal varázslatosabbá teheted a lakást. Jó választások például a design konzolasztalok, amelyekből találhatsz loft, de akár glamour stílusban is érdekes és elegáns darabokat.

Használd keresőnket!

Kosarad