Négy stílusos design bútor, amivel igazán egyedi lesz az otthonod

Négy stílusos design bútor, amivel igazán egyedi lesz az otthonod

Lehetséges egy komor és sötét lakásból egy igazán tágas és otthonos lakhelyet kialakítani? Megfelelő design bútorok segítségével semmi sem lehetetlen! Választhatunk akár egy egyedi konzolasztalt, egy rusztikus tálalószekrény, illetve akár egy biciklire szerelt asztalt egyaránt. De vajon milyen stílusos termékekkel tehetjük egyedivé a lakást? Ebből a cikkből minden kiderül!

Design asztal

A Maisons webshopban számos egyedi design asztal vásárolható meg, köztük az ezüst krómozott változat is. Az üvegből és átlátszó lapból készült termék bármely modern enteriőrbe könnyedén beilleszthető. Egy viszonylag nehéz, ám annál feltűnőbb darabja lehet az egyedi otthonunknak.

design asztal

Emellett választható továbbá diófa konzolasztal is, amely hasznos és dekoratív kelléke lehet a lakásunknak. Kiválóan alkalmas nappaliba, előszobába, a folyosóra, vagy éppen a hálószobában. Nagyon mutatós és praktikus darab, amelyen bármilyen díszt tárolhatunk. Remek asztal lehet egy harmonikus otthonban, amit a barna diófa lábak tesznek olyan egyedivé.

konzolasztal 

Rusztikus design bútor

A webáruházban kapható rusztikus jellegű design bútordarabok között megtalálható a vas kerekekre épült, 20 fiókos tálalószekrény is. Ez kiválóan alkalmas a kisebb-nagyobb kiegészítők tárolására, de akár a tetejére is pakolhatunk különböző dekorációs kellékeket.

Rusztikus Jellegű Tálalószekrény Vas Kerekeken

A termék fából készült, egyediségét a fa erezetei adják, amelyek jól láthatóak rajta. A rusztikusságán emel, hogy az esetleges apróbb anyaghibákat nem próbálták meg teljesen elrejteni. Ez teszi igazán stílusossá, ami pedig segít az sajátos otthon kialakításában.


A felhozatalból megvásárolható továbbá a kerekes bortartó és üvegtartó szekrény is, amely egy igazán látványos és impozáns bútordarab akár az irodába, akár a hálóba, de még a nappaliba is. A termék mangó fából, illetve fém kiegészítőkből készült gyártmány.

Antikolt bicikli asztal

Egy konzolasztal bármely otthonnak praktikus kiegészítője lehet. Tökéletesen alkalmas a lakás bármely helyiségébe, legyen szó a folyosóról, a nappaliról, vagy éppen a konyháról.

design butor

Az egyedülálló biciklire szerelt termék bámulatos megjelenést ad a lakásunknak, az éttermünknek, vagy akár az irodánknak is. A pompás asztal hozzájárul a harmonikus enteriőr kialakításához.

Egyedi falióra

Egy stílusos design falióra szintén elengedhetetlen kiegészítője az otthonunknak. Egy fogaskereket formáló darab pedig kétségkívül kötelező darabja a saját kis kuckónknak. Egy barna változat pedig szinte bárhová könnyedén beilleszthető, akár még a fürdőszobába, vagy az előtérbe is. Választhatjuk továbbá a kötéllel ellátott változatot is, amely jellegzetes eleme lehet a lakásnak.

design falióra
Összegezve

Ki ne szeretne magának egy igazán stílusos és egyedi otthont kialakítani? Amennyiben úgy érezzük, hogy ideje egy kicsit változtatni és feldobni valamivel az unalmas teret, válogathatunk a különleges design bútorok között. Legyen szó antikolt hatású kiegészítőről, rusztikus bortárolóról, vagy éppen különleges konzolasztalról, a Maisons webshopjában mindegyik megtalálható!

Használd keresőnket!

Kosarad