9 vintage fürdőszoba kiegészítő a romantikus hangulatért

9 vintage fürdőszoba kiegészítő a romantikus hangulatért

A vintage stílus iránt töretlen az érdeklődés, a fürdőszoba pedig tökéletes hely a bájos, varázslatos és nosztalgikus érzések felkeltésére.

Az olyan klasszikus részletek, mint a hagyományos szabadon álló fürdőkád, a díszes csapok, fa keretben lévő mosdók lenyűgözőnek tűnnek a fürdőszobában, felidézve a kényelem és az elegancia érzését egy másik, békebeli korszakból. Tehát, ha szereted a romantikát és a bájos lakberendezési kiegészítőket, akkor imádni fogod ezeket a vintage fürdőszoba ötleteket.

A vintage fürdőszoba színei

Sok olyan színskála létezik, amelyek jól működnek egy vintage fürdőszobában. A meleg színek, például a bézs, igazán barátságosak, míg a pasztell árnyalatok a nyugalom és a kikapcsolódás érzetét erősítik. Egy váratlan semleges szín, például a szürke, könnyen megvalósítható választás, időtlen és elegáns. Egy-egy virító szín könnyen hozzáadható egy szürke színvilághoz, például színes törölközőkkel vagy friss virágokkal.

vintage fürdőszoba


Szabadon álló fürdőkád


Az elegáns, szabadon álló kádnak minden vintage fürdőszobának középpontjában kell állnia. Tökéletes jelkép, mely kiállta az idők próbáját és hiteles vintage érzetet keltő megjelenés. A szabadon álló fürdő igazán pihentető, luxusérzetet és kényeztető fürdőzést kínál, különösen egy hosszú nap végén!


Nincs helyed egy szabadon álló fürdőkádhoz? Akkor megoldás lehet, ha az elegáns, szép industrial stílusú csaptelepet a kád közepére telepíted. 

vintage fürdőszoba


Az aprónak tűnő dekorációs kiegészítők is rendkívül fontosak egy vintage stílusú fürdőszobában. A virág vagy madárka mintás fogkefetartók és WC-papír-tartók, valamint a kerámia, porcelán vagy akár rézből készült egyéb kiegészítők valóban fokozzák a vintage megjelenést. Az extra piperecikkek és törölközők vintage tároló kosarakban tárolhatóak..


Vintage tükör


A vintage tükör nagyszerű módja annak, hogy romantikus hangulatot adj a fürdőszobához. Válassz rusztikus fa kerettel rendelkező tükröt, ha a természetközeli megoldásokat keresed, vagy válassz egy szép aranyozott keretű neoklasszikus tükröt a luxusabb vintage hangulatért. Egy másik lehetőség egy antik tükör, színes kerettel. Ez különösen elbűvölő lehet, ha halvány rózsaszín fürdőszobát vagy más vidám színű fürdőszobát szeretnél.

tukor


Vintage szekrény


Egy vintage vagy antik vitrines szekrény ugyanolyan hasznos és elbűvölő lehet a fürdőszobában, mint az ebédlőben. Ha van hely a fürdőszobában, vigyél oda egy tálaló vagy vitrines szekrényt, és töltsd meg törölközővel és más kiegészítőkkel. Kettős célt szolgál, mert egyrészt hasznos a tároláshoz, másrészt dekoratív, erőteljes vintage stílusú megjelenést biztosít.

vintage fürdőszoba


Fürdőszobai kancsó

Koncentrálj az apró részletekre is, mint például egy fürdőszobai kancsó. Ezek az apró részletek költséghatékony, de hatásos módja annak, hogy könnyedén hozzáadhass egy vintage csavart a fürdőszobához.Vintage wc kefe tartó

A WC-keféknek nincs hálás munkájuk, és megjelenése önmagában sem a legkedvesebb egy fürdőszobában. Azonban egy kis kreativitással elérheted, hogy ha éppen nem használod is szép látványt nyújtson, és szükség esetén a WC-kefe könnyen elérhető legyen, ahelyett, hogy egy szekrényben tárolod. A vintage wc kefe tartó egy rózsás, virágos, vagy a francia eleganciát idéző feliratokkal, motívumokkal otthonossá teszi a fürdőszobát. 


Vintage wc papír tartó

Ez a  kiegészítő  elengedhetetlen minden WC-vel rendelkező helyiségben. Ha szépen, finoman az enteriőrbe illeszkedve szeretnéd megjeleníteni a WC-papírt, akkor a vintage stílus jó választás. Lehet szó álló, akár polcos megoldásról is, míves vonalakkal és vintage jellegű díszekkel, motívumokkal. Egy falra szerelhető liliom díszes wc papír tartó is szép, igényes megoldás a wc papír higiénikus és esztétikus tárolásához.

wc papír tartó


Vintage szappantartó, szappanadagoló


A vintage fürdőszobai kiegészítők autentikus varázst adnak és ennek nem elhanyagolható eleme szappantartó vagy folyékony szappanadagoló. Nem csak dekoratívak, hanem praktikusak és költséghatékony megoldás arra, hogy közelebb kerülj a vintage stílushoz. Tudjuk, hogy vendégeid nem akarnának csúnya műanyag szappantartót találni a fürdőszobádban, de egy dombornyomott szívecskés kerámia fürdőszoba szettel bizonyosan jó hatást keltesz.

vintage fürdőszobaTároló kosarak

A tárolás fontos része a fürdőszobának. Fa polcok és szekrények, textil vagy rattan kosarak csinos és praktikus tárolási megoldásokat kínálnak. A kosarak nemcsak eltakarják szemünk elől a rendetlenséget, de egy kis textúrát adnak a térhez. A tárolókosarakat használhatod a szennyes ruha tárolásához, vagy néhány apró fürdőszobai kiegészítő stílusos elhelyezésére is. A kosarak készülhetnek fémből, rattanból vagy textilből is, a lényeg, hogy a textúrája, színe és mintája vintage bájt kölcsönözzön a fürdőnek.

 

 

pamut szennyezsák

Vintage törölközőtartó

Egy liliomos fali törölközőtartó, vagy egy francia country stílusú álló törölközőtartó ideális választás a vintage fürdőszobába.
Összefoglalva

A vintage fürdőszobai dekoráció visszatér a divatba, mivel egyre többen érdeklődnek az antik, korabeli megoldások és hangulat iránt. A fürdőszoba felszerelése vintage lakberendezési kiegészítőkkel elegáns és stílusos módja annak, hogy összekapcsold a múltat ​​a jelennel. Sokunk számára a vintage a klasszikus, patináns és nosztalgikus hangulatot idézi

 

Használd keresőnket!

Kosarad