Magas padlóváza - A szobád stílusa

Magas padlóváza - A szobád stílusa

Hallottál már a magas padlóvázáról? Szeretnéd felfedezni ennek a remek kiegészítőnek az előnyeit? A kellékkel ugyanis egyediséget és stílust vihetsz az otthonodba, hiszen rendkívül dekoratív és különleges díszítőeleme lehet a szobádnak. A nagyméretű változatok gyönyörű hatást keltenek bármely helyiségben. Lássuk tehát, hogy mit érdemes tudni ezekről a remek termékekről!

A magas padlóváza

A vázák feladata minden esetben, hogy a növényeket a lehető legszebb formájukban mutassák. A legtöbb típus ráadásul már önmagában is díszként funkcionál, főként egy magas padlóváza. A virágok sokkal élettelibbnek mutatják a helyiségeket, ráadásul segítenek szabályozni a terek levegőjének frissességét. Legyen szó klasszikus, vintage, esetleg egy modern elemről egyaránt, a padlóvázák között szinte bármilyen típust megtalálhatsz.

Amennyiben egy sötétebb helyiséget választasz a dekoráció számára, abban az esetben nyugodtan tehetsz bele műnövényeket is, hiszen ezeket még gondoznod sem szükséges. Kompromisszumos megoldás, ha nincs más lehetőséged virágokat elhelyezni az otthonodban.

A magas padlóvázák típusai

A nagyméretű verziók gyönyörű és persze látványos hatást kelthetnek az lakásodban. Legyen szó az előszobáról, a folyosóról, esetleg a nappali, illetve a hálószoba egy pontjáról, bárhová helyezheted. A vázák gondoskodnak a gazdag és elegáns megjelenésről. Tökéletesen mutatnak egy sarokban, a kanapé mellett, de hasznát veheted akár a komód mellett egyaránt.

A magas padlóvázák között találhatsz 27 centiméter magas, tetővel ellátott típust, de beszerezhetsz akár egy közel egyméteres kivitelt egyaránt. Előbbi egy keleties hatást keltő váza, amely már önmagában is csodálatos dekorációként funkcionál, de bátran tehetsz bele akár frissen vágott virágot egyaránt. Tedd a konzolasztalra, esetleg a komódra, így pillanatok alatt életet lehelhetsz egy unalmas helyiségbe is.

padlovaza

Egyszerű kialakítású magas padlóvázák

Amennyiben a letisztult stílust képviseled, akkor számodra az 55 centiméteres fehér, leveles dísszel dekorált váza lesz a legjobb választás. Az arany elemekkel tarkított típusba tehetsz pár szárított virágot, termést, esetleg pár fenyőágat egyaránt. Bármiben gondolkodsz, ez már önmagában is feldobja a hálószobát.

Ne feledkezzünk meg a 90 centiméter magas boho stílusban gyártott modellről se. Enélkül sosem lesz igazán divatos és stílusos az otthonod, úgyhogy itt az ideje beszerezni ezt a fehér csíkos változatot. Segítségével méltó helyet kapnak a virágaid, ráadásul dekorációként sem utolsó.

Összegezve

Kevesen ismerik a magas padlóvázákat, pedig, ha valaki egy praktikus kiegészítőt keres otthonába, akkor nem árt beszereznie egy ilyen darabot. Nagy előnyük, hogy már önmagukban is képesek feldobni egy unalmas hálószobát, hát még, ha virágot is teszünk beléjük. Legyen szó igazi vágott változatról, esetleg műnövényről, bármely jól mutat egy elegáns padlóvázában.

Használd keresőnket!

Kosarad