Arany színű konzolasztalok luxus és kifinomultság

Arany színű konzolasztalok luxus és kifinomultság

Csillogó arany konzolasztalt keresel otthonodba? A konzolasztalok csodálatos bútordarabok, mert otthonod számos különböző területén használhatod őket. A kanapé mögött a bejáraton át az előszobáig, a lehetőségek végtelenek, ha ezekről a hosszú és vékony asztalokról van szó. 

Ha a glamour dekorációról és stílusról van szó, annál jobb! Az arany színű glamour konzolasztalok gyakran tükrösek vagy legalább fényes felülettel rendelkeznek. De találhatsz márványból készült vagy glam bútorokat is. Véleményünk szerint azonban az arany színű konzolasztal a nyerő, ha erről a megjelenésről van szó! 

Nézzük meg néhány kedvenc glamour stílusú konzolasztalunkat, amit online megvásárolhatsz! Mint láthatod, elég változatos kínálatból válogathatsz. Egyesek darabok több polcos kivitelben készülnek, több helyet kínálva a tárgyak megjelenítéséhez, tárolásához, míg mások egészen egyszerűen csak egy felső asztallappal rendelkeznek. A design lehet nagyon egyszerű vagy modern geometrikus kialakítású - a választás csak rajtad áll!

Miért használj konzolasztalt? 

A konzolasztalok az otthon bármelyik helyiségének stílusához illeszthetőek, legyen az a bejárat, a nappali, az étkező, a hálószoba vagyis nagyjából bárhol! Használhatók arra is, hogy személyiséget adjanak a térnek, és a rajta lévő dekoráció változtatható évszaknak, szezonnak megfelelően.

Emellett a modern konzolasztalok minimális helyigény mellett teremtenek tároló megoldást is. Előszoba- vagy kanapéasztalok néven is ismertek, hosszúak és keskenyek - ideálisak a bejárat vagy az előszoba fala mentén. Az előszobában használhatod a kulcsok, levelek tárolására szolgáló tálcával,  egy dekoratív vázával, asztali lámpával vagy gyertyatartóval.

Mit ad egy arany konzolasztal? 

Luxus és kifinomultság. Egy kis csillogás senkinek sem árt. Egy arany konzolasztal modern bútordarab , melyet kreatív módon használhatsz, emellett esztétikus és elegáns megjelenést ad.

Egy ilyen asztal tökéletesen illik egy csillogó és eklektikus enteriőrbe, és egy csipetnyi hollywoodi vonzerőt is kölcsönözhet.

Design arany konzolasztal ívelt lábazattal

Ez az arany, ívelt és karikás lábazatú keskeny konzolasztal mesés módja annak, hogy elbűvölő látványt nyújtson a fal mentén a bejáratnál vagy a nappaliban. Hosszú üvegpolcával tökéletes tárolásra és néhány glam dekoráció elhelyezésére. Karcsú mélységének köszönhetően tökéletes olyan előszobába, ahol a hely korlátozott, de a wow-faktort szeretnéd teremteni vendégeidnek. 

arany konzolasztal

Arany Színű Konzolasztal Tükrös Asztallappal Geometriai Dekorral

Ez a darab vonzó kialakításával fényűző fogadtatást teremt egy előszobában, vagy elbűvölő jelenlétet biztosít egy hálószobában vagy társalgóban. A díszesen kivitelezett, modern geometriai formák és a márvány asztallap pompás megjelenést biztosít. konzolasztal. Ez a mesés konzolasztal gyönyörűen egyedi kialakítású, a luxus kortárs és klasszikus dizájnelemeket ötvözi. A szelíd vonalak rajzolják ki ennek a konzolnak az elegáns karakterét. Ez a konzolasztal azok számára készült, akik szeretik a harmonikus vonalakat, keveredve a kifinomult részletekkel.

arany konzolasztal

Konzolasztal Arany Bambusz Levél Mintával

Ez az arany konzolasztal kivételes hangulatot és kiváló stílust teremt bármilyen előkelő belsőépítészethez. A konzolasztal modern megjelenését az arany színű levélből készült lábazata teszi különlegessé. Asztallapja ráadásul tükrös, mely a glamour lakberendezés eleganciáját növeli. Összességében igazán stílusos fókuszpontot biztosít, tökéletes fogadtatásként elhelyezve egy bejáratnál vagy előszobában.

 arany konzolasztal

Arany Konzolasztal Szett Pillangó dekorral

A pillangók látványától a legtöbb ember vidám és derűs lesz. Szabadon szárnyaló rebbenés. Ilyen érzés az, amikor hazaviszed ezt a szép pillangós konzolasztalt. Az asztal oldalán található sok pillangó azonnali vizuális vonzerőt kölcsönöz a térnek. Az üveg asztallap némi helyet biztosít egy-egy dekorációnak, míg a fém lábak szilárd keretet biztosítanak ehhez a gyönyörű mesterműnek. Keskeny mélysége lehetővé teszi, hogy szűkebb térben is a fal elé helyezhesd. 

arany konzolasztal

 

Arany Konzolasztal Színes Vízililiom Dekorral

Ez a kortárs modern arany konzolasztal gyönyörűen egyedi dizájnt kínál, amely a luxus kortárs és klasszikus dizájnelemeket ötvözi. Az asztal oldalát és elejét színes vízililiom levéllel együtt készítik el. Fém váza egyenes vonalakat képviseli. Asztallapja tükrös.

Használd ezt a gyönyörű konzolasztalt otthonod vagy irodád számos területén, hogy lenyűgöző fókuszt és luxusbelsőt teremtsen.

Összegezve

Az arany konzolasztal sikeresen teremt ámulatba ejtő luxus környezetet otthonodban vagy irodádban. Modern dizájnja csábító, és egy varázslatos elegáns világba hívogat. Akár szelíd klasszikus, akár az extravagáns megjelenés a szimpatikus Neked, arany konzolasztal kínálatunkban biztosan találsz az ízlésedhez közel álló darabot. 

 

Használd keresőnket!

Kosarad