50 karácsonyi bögre, ami ünnepi hangulatot hoz a forró csokoládé mellé

50 karácsonyi bögre, ami ünnepi hangulatot hoz a forró csokoládé mellé

Egy bögre meleg ital - legyen az kávé, tea vagy forró csokoládé - különösen jólesik az ünnepek alatt. Otthon kényelmesen elhelyezkedhetsz, leülhetsz a kanapéra egy pokróccal, vagy ha vagy olyan szerencsés akkor a meleg kandalló mellé, és megcsodálhatod az otthoni karácsonyi dekorációt. Lehet ennél jobb, ha otthon töltöd az ünnepeket? Nos, igen! Fogj egy ünnepi karácsonyi bögrét, és minden alkalommal azonnal meghozza az ünnepi jókedvet!

Az ünnepi karácsonyi bögréknél semmi sem hozza jobban a karácsonyi hangulatot. Képzelj el aranyos kis rénszarvasokat, gyönyörű fehér hópelyheket, hóembereket vidám télapót, és megannyi karácsonyfát! 

És ha már karácsony, akkor az ajándékozás is fontos! Ha könnyű ajándékot keresel,  egy karácsonyi bögre jó ajándék ötlet is egyben. 

Akárhogy is, ezek a karácsonyi bögrék lehetővé teszik, hogy kortyolj egyet és élvezd az ünnepi szezon minden pillanatát!

Ebben a kínálatban mindenki számára van valami, akár egy elegáns bögrét keresel a reggeli kávéhoz (vagy a késő esti forralt borhoz), akár egy XL-es forró csokoládés bögrét, hogy átvészeld az ünnepi filmmaratont.

Ezek a karácsonyi bögrék az ünnepi hangulat kiteljesedésének biztos eszközei, és tökéletes ajándékok. 


Melyek a legnépszerűbb karácsonyi bögrék?

Télapós karácsonyi bögrék

A télapós karácsonyi bögre talán a legnépszerűbb választás. Többféle stílus közül választhatsz, legyen szó egy vidám darabról, nosztalgikus vintage hangulatról, vagy modern kivitelről, online biztosan találsz az ízlésedhez illő télapós bögrét, mely nagyszerű ajándék is lehet a kicsiknek. 

Hóemberes karácsonyi bögrék

A hóember témájú bögrék tökéletes kiegészítői az ünnepi hangulatnak és vidám, örömteli hangulatban fogyaszthatod el kedvenc meleg italodat egy hideg nap elején vagy végén.


Rénszarvas karácsonyi bögrék

A rénszarvasok a karácsonyi szezon legnépszerűbb szimbólumai, elsősorban a skandináv stílust kedvelők körében. A rénszarvas motívum sok karácsonyi bögrén megtalálható legyen szó egy vidám vicces kivitelről, vagy komolyabb ábrázolásról.

Fenyőfás karácsonyi bögre

Mi sem teszi különlegessé az ünnepet, mint a szépen feldíszített karácsonyfa. Ha nem akarsz várni a szentestéig, válassz már novemberben egy karácsonyfás bögrét, és képzeld el hogyan fogod feldíszíteni idén a karácsonyfát, miközben kedvenc forró csokidat kortyolgatod.


Erdei állatos karácsonyi bögre

A rénszarvason kívül sok kedvencünk van, akik téli, ünnepélyes környezetben ünnepi hangulatot varázsolnak. Gondoljunk csak a vörösbegyre, de a cicás, kutyás, vagy csacsis karácsonyi bögrék is nagyon népszerűek.

 

#1. Karácsonyi bögre - Santa’ Workshop

Ez a vidám és színes karácsony bögre a Télapó műhelyébe enged betekintést, ahogy készíti az ajándékokat és a felkészíti a szánját.

 karácsonyi bögre

#2. Karácsonyi bögre - Family Trip


Klasszikus piros teherautóban érkezik a karácsonyfa, igazán cuki Labrador kutyusok társaságában, szép hóesésben. 

karácsonyi bögre

#3. Karácsonyi bögre - Snowman with hat

Ez a fehér bögre egy vidám hóember családot ábrázol a szakadó hóesésben. Örömteli hangulatot csempész otthonodba. 

karácsonyi bögre

#4. Karácsonyi bögre - Rocking Horse

A karácsonyi hintaló nosztalgikus, vintage hangulatot ad az adventi időszakra. Ezen a bögrén egy fehér hintaló látható piros talapzattal. 

karácsonyi bögre

#5. Karácsonyi bögre - Santa on sledge

Ezen a vidám bögrén a télapó érkezik és integet szánjáról, mögötte a hatalmas ajándékos puttonyával.

 karácsonyi bögre

#6. Karácsonyi bögre - Hush Hush

Ezen a bögrén a télapó épp az ajándékokat csempészi be egy házba és vidáman csendre int. 

 karácsonyi bögre

#7. Karácsonyi bögre - Skating dwarf

Vidám manók korcsolyáznak a hóesésben, a bögre belső részén két kismadár is helyet kapott egy szívecskés motívummal.

 karácsonyi bögre

#8. Karácsonyi bögre - Christmas friends

Ezen a bájos bögrén a vidám mikulással és Rénivel találkozhatsz.

karácsonyi bögre

 

#9. Karácsonyi bögre - Nutcrackers Decoration

Ragadd meg a karácsonyi hangulatot ezzel az ünnepi bögrével. A lenyűgöző dizájn diótörő illusztrációt tartalmazza, díszes karácsonyi díszek társaságában.

karácsonyi bögre

#10. Karácsonyi bögre - Christmas Evergreen

Ezt a porcelán bögrét hagyományos karácsonyfa mintával és a karácsony jellegzetes motívumaival díszítették: télapó, trombita, angyalka, gyertya, kismaci és ajándékdoboz is helyett kapott ezen a bögrén. 

karácsonyi bögre

#11. Karácsonyi bögre - Winter treat


Gyönyörűen illusztrált erdei állatok díszítik a Winter treat  bögrét. A havas tájkép nyuszit és madarakat ábrázol egy kosárral a hóban.

karácsonyi bögre

#12. Karácsonyi bögre - Wilderness Stag

Klasszikus porcelán bögre csodaszépen ábrázolt rénszarvasokkal.

karácsonyi bögre

#13. Karácsonyi bögre - Winter Apples


Az alma és a fahéj illata mindig a gyermekkorom karácsonyát juttatja eszembe, amikor karácsonykor anyukámmal együtt sütöttünk a konyhában. Ez a csodaszépen illusztrált bögre társaságában segít felidézni a gyönyörű, nosztalgikus emlékeket és illatokat.

karácsonyi bögre

#14. Karácsonyi bögre - Christmas socks


Ezen a bájos bögrén madárkák ülnek faágon, a téli, karácsonyi hangulatot a faágakra akasztott ajándékos zoknik teszik teljessé. 

karácsonyi bögre

#15. Karácsonyi bögre - Robin in Wreath

A karácsony és a vörösbegy összefonódása a viktoriánus korszakban kezdett elterjedni, amikor az ünnepi képeslapokon megjelent ez a csodás madárka.  De a története Jézushoz is kötődik. A legenda szerint ez a madárka eredetileg barna színű volt. Amikor Jézust keresztre feszítették, egy vörösbegy énekelt neki, hogy enyhítse fájdalmát, és Jézus vére festette vörösre a madárka testét. 

karácsonyi bögre

#16. Karácsonyi bögre - Christmas plaid

Semmi sem teremti meg ugyanazt a hangulatos karácsonyi életérzést, mint a meleg karácsonyi kockás minta, merész színekben és mintákkal. Ha kockás akcentusokkal szeretnéd felfrissíteni ünnepi otthonod, ez a bögre jó kezdet lehet. 

karácsonyi bögre

#17. Karácsonyi bögre - Holly and berries

A magyal növény és piros bogyók a karácsonyi fesztiválok és lakásdekoráció alapvető szimbóluma. Ezzel az elegáns bögrével a reggeli vagy esti forró italok elfogyasztásához becsempészheted magadnak ezt a hangulatot. 

karácsonyi bögre

#18. Karácsonyi bögre - Keeping warm

Ez a karácsonyi bögre egy bájos életképet ábrázol, amikoris a hideg hóesésben egy kisfiú a sáljával próbálja felmelegíteni a fázó csacsit. Nagyszerű választás az ünnepi időszakra önzetlen barátság kifejezésére.

karácsonyi bögre

#19. Karácsonyi bögre - Magic Christmas


Vidám cicás karácsonyi bögre, aholis kiscicák álmolkodnak a karácsonyfa alatt a ragyogó karácsonyfa díszekben. A cicás ajándékok kedvelőinek tökéletes választás. 

karácsonyi bögre

#20. Karácsonyi bögre - Poinsettia and berries

A mikulásvirág a karácsonyi időszak egyik legszebb virága. Gazdag piros leveleivel a mikulásvirág szinte minden karácsonyi dekorációba belopja magát, és élénk színfoltot kínál. A karácsonyi hangulat szimbólumaként a téli hónapokban gyakran jelenik meg a poinsettia az otthoni dekorációban. 

karácsonyi bögre

#21. Karácsonyi bögre - Curious Kittens

Ismét egy cuki cicás karácsonyi bögre Merry Christmas felirattal. 

karácsonyi bögre

#22. Karácsonyi bögre - Hedgehog in Winter


Webáruházunkban nagy sikernek örvendenek a sünis lakberendezési kiegészítők. Ez a porcelán bögre egy sünit ábrázol a hideg téli hóesésben. 

karácsonyi bögre

#23. Karácsonyi bögre - Classic Angels Gold

Az angyalok jelképezik a Mennyei Atyától érkező jó híreket. Mária egy angyaltól azt a hírt kapta, hogy kegyelmet talált Istenben, és fiút, Jézust fog szülni. Egy angyal jelent meg a pásztoroknak, aki bejelentette Krisztus születését. A Karácsony emlékeztet bennünket a "nagy örömhírre", amelyet az angyalok Isten minden gyermekének elhoznak.

karácsonyi bögre

#24. Karácsonyi bögre - Closy Lodge

Klasszikus bögre rénszarvas fejjel és skandináv stílusú mintákkal, szívecskékkel. A stílust kedvelőit biztosan lenyűgözöd ezzel, ha ajándéknak keresel karácsonyi bögrét.

karácsonyi bögre


#25. Karácsonyi bögre - Happy Little Christmas

Ismét egy vidám diótörős bögre, három különböző ruhába öltözött diótörő figurával és arany színű csillagokkal.

karácsonyi bögre

#26. Karácsonyi bögre - Gingerbread


Ezt a bögre szettet a karácsony egy kedvenc süteménye, a mézeskalács ihlette. A porcelán bögréhez porcelán kanál és parafa poháralátét is jár, így nagyszerű ajándék ötlet is egyben. Tökéletes választás a finom forró csokoládé elfogyasztásához.

karácsonyi bögre

#27. Karácsonyi bögre - Santa is coming

A Santa is coming kollekció központi eleme egy gyönyörűen ábrázolt télapó sok ajándékkal a kezében. Ehhez az ajándékdobozos bögréhez porcelán tető és fém szűrő is tartozik, így a karácsonyi szálas teák elfogyasztásához kiváló választás. 

karácsonyi bögre

#28. Karácsonyi bögre - Christmas Wonderland

A karácsonyi vásárok kötelező eleme a körhinta, ez ihlette ezt a szép bögrét. Ezen a képzeletbeli körhintán a lovas figurára tudsz felülni, és a kávézás közben egy régi, hagyományos karácsonyi vásárokon érezheted magad.

karácsonyi bögre

#29. Karácsonyi bögre - Christmas village

Ez a klasszikus porcelán bögre egy karácsonyi kisváros főterét eleveníti meg, karácsonyfával, korcsolyázó és szánkózó gyerekekkel, karácsonyi kirakatokkal. 

karácsonyi bögre

#30. Karácsonyi bögre - Christmas gift Shop

Teázás, kakaózás közben gyönyörködhetsz ennek a mesés karácsonyi ajándék üzlet kirakatában. 

karácsonyi bögre


#31. Karácsonyi bögre - Sorolós bögre Santa’s Carousel


Ez egy különleges bögre szett 2 db bögrével és egy teáskannál, melyet, amikor nem használjátok egymásba tehettek, és egy vidám és mókás karácsonyi körhintát ábrázol. A gyerekek biztosan imádni fogják, ha ebben tálalod a reggeli finom kakaót vagy teát.

karácsonyi bögre

#32. Karácsonyi bögre - Sorolós bögre Santa’s Friends


Ha az előző sorolós bögre nem annyira nyerte el tetszésed, ez biztosan el fogja, ugyanis a télapó barátait ábrázolja - pingvin, a rénszarvas és a hóember - akik segítenek a télapónak az ajándékok gyors kiszállításában.

 

karácsonyi bögre

#33. Karácsonyi bögre - Christmas Round dance


Ez a nosztalgikus karácsonyi bögre egy körtáncot elevenít meg, gyermekekkel a karácsonyfa körül, havas téli tájjal.

karácsonyi bögre


#34. Karácsonyi bögre - Keeping company

Ezen a bögrén egy vidám hóember látható kis vörösbegy madárkák társaságában.

karácsonyi bögre

#35. Karácsonyi bögre - Nagyméretű bögre Gingerbread


Egy jó nagy adag forró csokoládé  vagy café latte nagyméretű bögrét kíván. Kínálatunkban nagyméretű karácsonyi bögréket is találsz, például a mézeskalácsos Gingerbread kollekcióból. A bögre mérete 600 ml.

karácsonyi bögre


#36. Karácsonyi bögre - Christmas Time


Ez a 4 db-es bögre szett négy különböző, de egymás illő karácsonyi porcelán bögrét tartalmaz, a télapóval a középpontban.

Christmas time


#37. Karácsonyi bögre - Looking up to Santa


Ez egy mókás télapós bögre, ahol az erdő kis állatai felnéznek a télapóra, akinek a bögrén csak a csizmái látszanak.

karácsonyi bögre

#38. Karácsonyi bögre - Wishing Ring


Elegáns karácsonyi bögre, matt fekete alapon arany és fehér színű gyűrűvel és csillagokkal, Merry Christmas felirattal.

karácsonyi bögre

#39. Karácsonyi bögre - With Love at Christmas 

Négy darabos bögreszett díszdobozban, mely négy eltérő, de egymáshoz illő karácsonyi témájú bögrét tartalmaz.

karácsonyi bögre


#40. Karácsonyi bögre - Chirstmas lights

Elegáns és kifinomult karácsonyi bögre, fehér alapon arany színű díszekkel és dombormintás kialakítással. A modern és a klasszikus stílus csodálatos kombinációja. 

 

karácsonyi bögre

#41. Karácsonyi bögre - Christmas Melody

A Christmas Melody karácsonyi étkészlet darabjait a karácsony népszerű fehér, arany és piros színei díszítik, a nélkülözhetetlen hópehellyel, és mikulásvirággal.

A kompozíciónak a bögre tetején és alján található aranysárga minta ad keretet, középen pedig egy mikulásvirág látható vörösbegy madárkával.

Meghitt és békés hangulatot teremt az ünnepi során a tea, kávé, kakaó elfogyasztásához.

karácsonyi bögre

#42. Karácsonyi bögre - Skandináv rénszarvas mintás utazóbögre

A karácsonyi forgatagban az utazóbögrékről se feledkezzünk meg, mely nagy szolgálatot tehet a forró kávé vagy tea elfogyasztásához munkába vagy a téli vásárba menet.

karácsonyi bögre

#43. Karácsonyi bögre - Rénszarvas Fej mintás nagy bögre

Legyen egy kedvenc karácsonyi bögréd, melyből szívesen kortyolgatod meleg italodat. Ezt a magasfalú, kényelmes fogású porcelán bögrét neked találták a hosszú kávés és sok tea elfogyasztásához.

karácsonyi bögre

#44. Karácsonyi bögre - Manós

Válaszd ezt édes, karácsonyi manókkal díszített kerámia bögrét tetején karácsonyi fűzér mintás JOY felirattal, melyből téli estéken is jókedvűen fogyaszthatod teádat, tejeskávédat.

karácsonyi bögre


#45. Karácsonyi bögre - Home for the holidays

Lepd meg kollégádat, barátodat, párodat ezzel az ötletes teásbögre szettel. Imád teázni, akkor ezt értékelni fogja. A szett tartalma a HOME for the holidays feliratú, szarvasagancs mintájú porcelán bögre, egy csillag alakú magyal mintás porcelán teafiltertartó tálka, valamint egy fém teaszűrő tojás. Remek választás az ünnepekre!

karácsonyi bögre

#46. Karácsonyi bögre - Mézeskalácsos bögre piros kanállal


Édes karácsonyi kerámia bögre kanállal, dombornyomott mézeskalács figura mintával díszítve. A bögre egyik oldalán lány, a másik oldalán fiú Mézike látható.

karácsonyi bögre

#47. Karácsonyi bögre - Christmas Cats fémdobozban


Ez a szett 4 db választható ünnepi díszbe öltözött cicás bögrét tartalmaz fém díszdobozban.

karácsonyi bögre

#48. Karácsonyi bögre - Ready for Christmas 

Ezen a vidám bögrén a karácsonyi manók díszítik a karácsonyfát. 

karácsonyi bögre

#49. Karácsonyi bögre - Christmas friends dogs


Ha már ennyi cicás bögre volt, ne feledkezzünk meg a kutyásokról sem. Ez a bögre ünnepi díszbe öltözött cuki kutya fejekkel díszített, fém díszdobozban.

karácsonyi bögre

 #50. Karácsonyi bögre - Diótörő karácsonyi porcelán bögre alátéttel és kanállal 

Ezt a porcelán bögrét diótörő figurák díszítik. A díszdobozos csomagolás tartalmaz egy porcelán kanalat és alátétet is. Ajándék ötletnek is nagyszerű választás.

karácsonyi bögre


Összegezve


Az idei ünnepi szezonban fogyaszd el kedvenc forró csokoládé, kávé vagy tea italod a vidám karácsonyi bögréinkben! A MAISONS karácsonyi ünnepi bögréi nagyszerű ajándékok is egyben, és választékunkban minden ízlésnek találsz megfelelőt. Akár a klasszikus téli csodaország jeleneteket, akár a vicces karácsonyi figurákat vagy a Mikulás műhelyéből származó életképeket kedveled, biztosan találsz mindenki számára egy új kedvenc ünnepi bögrét!

Aktuális karácsonyi bögre kínálatunkat itt találod!

 

 

Használd keresőnket!

Kosarad