Ez az 5 karácsonyi étkészlet az ünnepi hangulatba varázsol

Ez az 5 karácsonyi étkészlet az ünnepi hangulatba varázsol

Hideg van, hamar sötétedik, de mindenki szemében ott a várakozás és a csillogás. Ez azt jelenti, hogy az ünnepi szezon már a sarkon van. A hűvösebb idő beköszöntével megjelennek a fényjátékok, a borsmenta illata betölti a levegőt, és a családok alig várják, hogy a barátokkal és szomszédokkal együtt ünnepeljék az év egyik legnagyobb ünnepét. Felcsillannak a fények, megjelennek a diótörő figurák és a karácsonyi fesztiválok felidézik a hagyományokat, a nagylelkűséget és a sok közös örömöt. A kedvenc karácsonyi dalokat éneklő énekesektől a minden korosztály számára örömet okozó körhintákig a legjobb karácsonyi fesztiválok káprázatos fényekkel töltik meg a lelkünket a képzelet csodájával, és a gyomrunk is várja a finom ünnepi ételeket.

A lelkiismeretes háziasszonyok minden évben elgondolkodnak azon, milyen legyen a karácsonyi asztali dekoráció. Ahogy közeledik a karácsony, és készülődsz a vendégek fogadására, itt az ideje elgondolkodni azon, hogy milyen karácsonyi étkészletet és asztali dekorációt szeretnél a nagy ünnepi asztalra.

Könnyű és kényelmes valami olyasmit választani, amit már számtalanszor megcsináltál, de ha már unod ezeket, vannak más, új megoldások, amelyekkel felfrissítheted és könnyen összeállíthatod az ünnepi asztalt. 

 

Christmas Lights karácsonyi étkészlet

A fehér és arany kombináció elegáns színösszeállítás egy kis luxus érzéssel és csillogással. Ez a Christmas Lights karácsonyi étkészlet.

karácsonyi étkészlet

Vigyél eleganciát étkezőasztalodra ezzel a gyönyörű étkészlettel. Ha szereted minimál, de ízléses stílust, ebben a karácsonyi étkészletben található tányérok, kínálók és tálak a tökéletes választás az ünnepi vacsorához. A fehér tányér az arany színű karácsonyi motívumokkal kombinálva a luxus és a stílus legmagasabb szintjét képviseli.

Egy a fehér és arany karácsonyi asztali futóval vagy terítővel azonnal wow-faktort adhatsz az asztalnak.

karácsonyi étkészlet

Christmas Melody karácsonyi étkészlet

Teríts gyönyörű ünnepi étkezőasztalt a tökéletesen összehangolt Christmas Melody karácsonyi étkészlet kollekcióval, melyet fehér alapon piros mikulás virágok, arany színű karácsonyi motívumok, a desszertes tányért pedig egy erdei életkép díszít őzikékkel, madárkával. Ez az étkészlet vonzó, funkcionális és szívesen látott kiegészítője bármely ünnepi asztalnak. Már-már hallod a fülbemászó karácsonyi dallamokat a készülődés közben.

 karácsonyi étkészlet

Polar Express karácsonyi étkészlet

 

Mindenki szálljon fel a Polar Expresszre!  Idén Polar Expresszel utazva készülhetsz a karácsonyi vacsorára. Az advent tökéletes időszaka arra, hogy olyan különleges családi hagyományoknak hódoljunk, mint az Északi-sarki élmények és a Mikulás.  A Polar Express étkészlet kollekció tökéletes módja annak, hogy egy kis varázslatot vigyünk a család ünnepi időszakába.

karácsonyi étkészlet

 

Enged szabadjára a fantáziádat a kollekció nyújtotta lehetőségekkel.  Fontold meg a karácsonyi asztalterítőt, az ünnepi tányérokat és szalvétákat, a különleges bögréket és kínáló tálakat, hogy egy kis vidámságot vigyél az asztalra.  Teremtsd meg kedvenc hagyományunk élményét, a Polar Expresszel való utazást. 

Nutcracker karácsonyi étkészlet

 Ünnepeld a karácsonyi szezon érkezését a Diótörő ballett ihlette Vintage Nutcracker kollekciónkkal. Minden egyes darab különböző diótörőket ábrázol, amelyeket stilizált ünnepi ikonok vesznek körül.

karácsonyi étkészlet

Élvezzétek a finomságok ünnepi kínálatát egy Diótörő témájú tányéron. Nem csak gyönyörűen néznek ki, de a változatos mintáknak és formáknak köszönhetően soktérű terítést hozhatsz létre ezzel a kollekcióval.

Egy kis képzelőerővel és a Nutcracker gyűjtemény segítségével idén karácsonykor mesés témájú konyhát és étkezőasztalt varázsolhatsz a Diótörő kollekció megfelelő darabjaival.

Christmas Wonderland karácsonyi étkészlet

Csillog, forog, cseng, emelkedik és süllyed. Ez a karácsonyi körhintás étkészlet a galoppozó lovakkal idén a Te asztalodat is díszítheti, mely egy igazi meseországba kalauzol.

karácsonyi étkészlet

A felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szóló Christmas Wonderland kollekció a tizenkilencedik századi körhintákat idézi. Képzeletben felszállhatsz a múlt csodájára, elengedheted magad, újra kisgyermek lehetsz, és elgaloppozhatsz a fantázia világába, miközben vidám hangulatban fogyasztjátok az ünnepi finomságokat.

karácsonyi étkészlet

 

 

Christmas Memories karácsonyi étkészlet

A gyönyörű karácsonyi kollekció vintage hangulatban, mely egy elbűvölően hagyományos étkészletet hoz létre, amely alkalmas az ünnepi szezonra.

A vintage stílusú Mikulás-ábrázolások által inspirált gyönyörű illusztrációkkal minden egyes darabon a múlt karácsonyait és a vele járó meleg, barátságos szép emlékeket idézi. A klasszikus piros és zöld árnyalatú étkészlet szépen párosítható egyszínű vagy kockás textilekkel, mely szintén a kollekció része. Az étkészlet tányérjai porcelánból készültek, szép dekorfestéssel, és mikrohullámú sütőben és mosogatógépben moshatóak.

 karácsonyi étkészlet

 

Mire kell figyelni, amikor étkészletet vásárolsz?

Anyag

A porcelán a karácsonyi étkészlet arany standardja, amelyet régóta kedvelnek finomsága és tartóssága miatt. A porcelán ráadásul jobban és szebben mintázható, mint a kerámia. Az étkészletek azonban számos más anyagból készülhetnek, a csontporcelántól kezdve a kőedényeken át a kerámiáig és az agyagedényekig. Mindegyiknek megvannak a maga sajátos tulajdonságai, hátrányai, előnyei és árfekvése, ezért ezt tartsd szem előtt, amikor kiválasztod, melyik a megfelelő az ünnepi asztalra.

 

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható

Egy vintage családi örökségnek számító ünnepi porcelánkészlet kézi mosást igényelhet, hogy a legjobb formáját megőrizze. Ha azonban általában szereted a mosogatógépet használni az ünnepi étkezés utáni, vagy a maradékot a mikrohullámú sütőben felmelegíteni, ellenőrizd, hogy az ünnepi tányérok biztonságosak-e a mosogatógépben és/vagy a mikrohullámú sütőben. Csak azért, mert egy különleges alkalomra vásárolt tárgyról van szó, nem jelenti azt, hogy ne legyen praktikus és kényelmes. Ha arany vagy arany színnel van bevonva, akkor jó eséllyel csak kézzel mosható,

Dobozos készlet vagy cserélhető

A dolgok eltörnek, különösen a porcelánok. Ne feledd, hogy egy drága dobozos készlet nemcsak egyszeri alkalomra szól. Ha eltörik néhány tányér, fontos, hogy ki tudd cserélni, ezért nézd meg, hogy adott készlet elemei darabonként kaphatóak-e. Ha egynél több készleted van, akkor keverheted a mintákat, de egyébként érdemes olyan étkészletet keresned, amely darabkonkénti készletmintából készült, és lehetővé teszi, hogy további darabokat vásárolj a töröttek pótlására, vagy további adagokat adj hozzá, ha a családod bővül.

Használd keresőnket!

Kosarad