Mi jellemzi a modern dohányzóasztalokat?

Mi jellemzi a modern dohányzóasztalokat?

Manapság nagyon népszerűek a modern bútorok, a modern stílusirányzat. Ebből adódóan szinte az egész világban találkozhatunk különféle berendezési tárgyakkal, amelyek letisztultak, stílusosak, nem utolsó sorban egyediek. Ide tartoznak a modern dohányzóasztalok is, amelyek a lakás szinte bármely pontján remekül mutatnak.

 modern dohányzóasztal

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mi jellemzi ezeket a bútorokat, hova kerülhetnek, milyen otthonba illeszkednek a legjobban.

A modern dohányzóasztalok nyomában

Miért hasznos egy modern dohányzóasztal? Mert egyszerűek, elegánsak, mutatósak, önmagukban is jól öltöztetik a teret. Praktikusan kihasználhatóak, ha éppen plusz pakolóhelyre van szükség. Egy modern megjelenésű darab fekete és arany színben, amihez esetleg egy-két fiók is tartozik, szinte tökéletes választás annak érdekében, hogy ne legyen túl üres a kanapé előtti terület.

 

A Montpellier modern kerek modell egy párnázott szövet borítással ellátott, márvány hatású típus, amely exkluzív megjelenést biztosít a nappali vagy éppen az iroda számára. Amennyiben viszont egy ennél is egyszerűbb típusra van szükség, akkor az arany színű kerek dohányzóasztal lesz a megfelelő választás. Az alumíniumból készült, modern és loft enteriőrbe illeszkedő bútordarab pont megfelelő méretű egy olyan nappaliba, ahol szükség van egy kisebb asztalra.

De mi is jellemzi ezeket a bútordarabokat?

Egy igazán mutatós modern dohányzóasztal elsősorban fémből, acélból, üvegből, esetleg tükörből készül. A színük legtöbb esetben matt, ezüst vagy arany, amelynek köszönhetően bármely elegáns otthonban megállják a helyüket. Nincsen írott szabály arra, hogy hova kerülhetnek, hiszen mind a nappaliban, mind a hálószobában, mind az előszobában jól jöhet egy plusz rakodó felület.

 

Formájukat tekintve mindegyik darabban van valami sajátos, stílusos, egyedi, hiszen jellemzően ívelt lábakkal, geometrikus formájúak készülnek. Szinte teljesen ellentétjei egy sima és hagyományos dohányzóasztalnak, amit az ember csak úgy szín szerint kiválaszt és lerak a nappali közepére.

Kinek érdemes ezt választania?

A modern dohányzóasztalok jól jönnek bárhol, ahol szükség van egy plusz felületre. A nappaliban hasznos lehet, ha apróságokat tennénk le magunk elé, miközben filmet nézünk. A hálószobában akkor lehet praktikus, ha nincs se egy komód, se egy polc, ahova ékszereket, esetleg apróbb tárgyakat tehetünk le. Egy ilyen darabbal igazán modern hatást kelthetünk a lakás bármely pontján, így egyetlen bútorral fel tudjuk öltöztetni az adott helyiséget.

 modern dohányzóasztal

Kerülhet továbbá az otthoni irodába, dolgozószobába, ahol esetleg vendégeket fogadunk. Mellé jöhet egy-egy fotel, egy kanapé, természetesen modern kivitelben, így ezzel a pár berendezési tárggyal otthonossá varázsolhatjuk a teret.

Összegezve

 

Elmondható tehát, hogy egy modern otthon alapvető kelléke egy mutatós és elegáns dohányzóasztal. Teljesen mindegy, hogy a nappaliról, a hálószobáról, esetleg a dolgozószobáról van szó, egy modern változat mindenhol jó szolgálatot tehet.

Használd keresőnket!

Kosarad