4 ok, amiért vintage faliórát választottam

4 ok, amiért vintage faliórát választottam

A legtöbb otthonban hatalmas hangsúlyt fektetnek a megfelelő falióra kiválasztására. Nem véletlen, hiszen ez az aprócska kiegészítő nagyban meghatározhatja a helyiség stílusát. Egy vintage falióra azonban szinte bármely lakásban megállja a helyét. Ebben a cikkben részletesen kifejtem, hogy miért érdemes ezt a változatot beszerezni!

A falióra előnyei

Az órák mindig is az idő múlását jelölték, így a használójának sosem kell késnie sehonnan. Egy jól megválasztott kiegészítő bármelyik szobába beilleszthető. A faliórák legfőbb előnyei azonban, hogy egyszerre hasznosak és szépek is, hiszen díszítik a teret, ezáltal nem szükséges azon gondolkodni, hogy mivel is töltsük ki az unalmas falfelületet.

Miért a vintage faliórát választottam?

Számos okot fel lehetne sorolni, hogy miért ez a legjobb kellék, de inkább pontokba szedem az okokat, amiért emellett döntöttem.

1.      ok: A falióra a legfontosabb kiegészítők egyike

Mivel az enteriőr egyik hangsúlyos – ha nem a legfontosabb - kelléke a falióra, amire, ha valaki rápillant, azonnal tudja, hogy mennyi az idő, ezáltal emeli a helyiség harmóniáját. A segítségükkel kitölthető az üres falfelületet, a megfelelő mintával ellátott darab pedig pontosan illeszkedik a nappali közepére.

2.      ok: Több méretben és stílusban is kapható

A vintage falióra nagy előnye, hogy nemcsak egyfajta méret közül válogathatunk, de még csak nem is egy stílusból. A webáruházunk kínálatában található rusztikus, loft, glamour, de természetesen retro darab is egyaránt. Egy antikolt falióra például remek választás lehet az előtérbe, ahol amúgy is előnyösebb valamilyen piszkosabb árnyalat.

vintage falióra

3.      ok: Bármekkora modellt megvásárolhatunk

Ahogy az előző pontban említésre került, többféle méretet találhatunk a piacon. Ez azt is jelenti, hogy például egy közel egyméteres átmérőjű vintage falióra, földtérképes fogaskerekes dekorral ékes dísze lehet a ház bármely részének. A hatalmas mérettel rendelkező darab ugyanis viszonylag nagy falfelületet tölt ki, így nem kell azon gondolkodnunk, hogy mi mindent kell még beszereznünk a fehér részre.

4.      ok: Vannak olcsóbb megoldások is

Mellettük szól még az is, hogy nemcsak drága megoldásokkal találkozhatunk. A választékban a párezres változatoktól, egészen a több tízezres modellekig vannak különböző darabok. Így akár minden helyiségbe vásárolhatunk egy-egy típust, ami még a pénztárcánkban sem tel túl nagy “kárt”.

Összegezve

Elmondható tehát, hogy egy vintage faliórával senki sem lő mellé. Beszerezhetünk belőle otthonra, de adhatjuk ajándékba is őket, hiszen nemcsak méregdrága változatokat, hanem kedvező áron is találhatunk különböző modelleket. Érdemes tehát elgondolkodni egy loft, egy retro, egy glamour, vagy éppen egy rusztikus darabon, amelyek bármelyike remekül passzol az enteriőrbe.

Használd keresőnket!

Kosarad